Referenties

Verkoopkantoor Rensa Zwolle

Het verkoopkantoor van Rensa in Zwolle is één van de door ons verzorgde projecten op het gebied van een Haier e-multi split systeem.
Onze opdrachtgever had een tweetal wensen. De eerste was een zo concurrend multi-split airconditioning systeem en de tweede was binnen 3 weken na opdracht opleveren.
Beide wensen zijn middels 3 buitendelen gekoppeld aan 9 cassette binnendelen door Airco Techniek Holland naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Verkoopkantoor Rensa Doetinchem

Op onze locatie in Doetinchem hadden we een stevig klimaatprobleem ! De temperaturen liepen in de zomer op tot onacceptabele hoogten. De wens van onze opdrachtgever was een centraal systeem dat regelbaar is door middel van één regelaar.

Voor dit project hebben wij gekozen voor een Haier VRV split systeem me 22 cassette binnendelen gekoppeld aan één buitendeel.
Door een combinatie van de vele eisen en wensen van de klant en de verscheidenheid van de ruimten was dit voor onze mensen een behoorlijke uitdaging. Het resultaat mag er zijn!

Door het lage energieverbruik van dit systeem (energieklasse A/A) kon subsidie worden verleend door de overheid in de vorm van (E)nergie (I)nvesterings (A)frek

Centraal magazijn Rensa Doetinchem

De wens van onze opdrachtgever was een koeling t.b.v. de serveruimte. Er is gekozen voor een computer airconditioning (close control unit) van ACM inclusief bevochtiging.
Tevens hebben wij regelmatig onderhoud gepleegd.