Service / Garantie

Onderhoud & Service

Uiteraard kunt u ook bij Airco Techniek Holland voor onderhoud aan uw airconditioninginstallatie of koel- en vries installatie. Controle en onderhoud dient plaats te vinden door een STEK-erkend bedrijf. In het kader van milieubescherming dienen alle montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan airconditioners te worden verricht door STEK-gediplomeerde monteurs. Zij zijn op de hoogte van alle technische eisen waaraan iedere installatie moet voldoen.

Een onderhoudscontract regelt dit regelmatige onderhoud, alsmede de beschikbaarheid van service in geval van storing.

Onderhoudscontract

Door het afsluiten van een onderhoudscontract kunnen wij uw installatie in optimale conditie houden. Periodiek onderhoud aan uw airco installatie verlengt de levensduur, komt het energieverbruik ten goede en zal storingen tot het minimum beperken. Voor elke installatie kunt u een contract op maat afsluiten. Een airco voor een computerruimte bijvoorbeeld vraagt nu eenmaal om een andere service en onderhoudsbehoefte dan de airco op uw slaapkamer.

Neemt contact met ons op voor een op maat gemaakt onderhoudscontract.

Storing

In geval van storing kunt u direct telefonisch contact opnemen met Airco Techniek Holland, welke ervoor zorg draagt dat een kundig monteur komt om de storing te lokaliseren en te verhelpen met gebruikmaking van die onderdelen en gereedschappen welke tot de standaarduitrusting van de monteurs behoren.